Je bent in veilig betalingsprocess

Productgarantie

1. Kies pakketje

ALS JE WILT, KIES, EEN EXTRA PRODUCT:

Flexidium 400 - 35.00 € 45.00 €

Zorg voor de conditie en toestand van Je gewrichten met Flexidium 400. Puur zeecollageen, hyaluronzuur, biotine en een combinatie van andere waardevolle vitamines gaan de toestand van Je gezondheid voor een lange tijd verbeteren. Laat Jijzelf door niets in het leven beperken! Tegelijkertijd de samenstelling van Flexidium 400 beïnvloedt uitstekend op de toestand van huid, haar en nagels.

Door Flexidium 400 samen met VitaHairMan te kopen, bespaar
Jij zelfs 10 €

Naar de kassa

SÉCURITÉ

VitaHairMan est un produit 100% sûr. La formule unique contient des ingrédients soigneusement sélectionnés qui assurent un effet maximum sans effets secondaires.

GARANTIE

Wij garanderen dat onze ingrediënten zijn van Hooge kwaliteit producten. We hebben gezorgd dat deze het best ondergebracht en geselecteerd op basis van de behoeften van je haar.

VETROUWELIJKHEID

Wij respecteren privacy van onze klanten, daroom wij verkopen of delen niet angegeven gegevens.

DISCRETIE

Bestelde producten zouden verpakt zijn in discreet verpakkingen en worden bezorgd aan aangegeven adres. Wij gaan je informeren over leveringsdatum, daardoor ben je zeker dat je de enige bent wie ontvangt het pakketje.

TELEFONISCH BESTELLING

Je kan ook telefonisch bestelling plaatsen onder de nummer: +48 22 53 53 770 (open vanaf 8.30 tot 16.30) Je moet je bestelgegevens doorgeven en besteldinest levert je pakketje.

1
Adres
2
Betaling
3
Verzending
4
Actie
5
Samenvatting
Adres

Vul je formulier

* Verplicht veld
Betaling

Kies betaling

Verzending

Kies de ontvangstmethode

Thuisbezorgen
 €
Paczkomaty InPost

INPOST_DESC

 €
Odbiór w punkcie

Placówki Poczty Polskiej, Orlen, Ruch, Żabka

 €
UPS Access Point

Pak het pakket op bij het dichtstbijzijnde verzamelpunt van uw woonplaats, het kan een winkel, benzinestation, postkantoor of kiosk zijn Controleer de gunstigste locatie en geniet van directe levering.

 €
Actie
Beëindig de bestelling niet te vroeg! Net als andere zaken...
Alleen nu de klanten van VitaHairMan kunnen van een buitengewone aanbieding gebruik maken. Het is een pakket van twee uitstekende producten waarmee Jij in elke omstandigheden kan slagen!
VigraFast
  • meer intensieve orgasmen
  • harder en groter penis
  • betere seksuele vaardigheden
Spermax Control
  • hoger libido
  • sterke en lange erectie
  • grotere volume van penis
Verhoog Je libido, de hardheid van Je penis en de tevredenheid van Je seksuele leven! Je erectie kan als nooit tevoren sterk zijn en de hoeveelheid van sperma gaat zowel Jij als Je partner verrassen.

Lees wat onze klanten over het pakket Vigrafast+Spermax Control denken:
109 €
99 €
Bedankt, ik wil mijn seksueel leven niet verbeteren
Voeg producten aan winkelwagen toe

„Mijn terugwijkende haarlijn heeft zeer slecht mijn zelfbeoordeling en zelfverzekerdheid beïnvloedt. Toch als mij eruitzien zich verbeterd heeft, begon ik me beter te voelen. Ik heb gemerkt, dat vrouwen vaker met mij geïnteresseerd zijn, dankzij mijn seksueel leven begon te bloeien. Dankzij de capsules Vigrafast en Spermax Control heers ik over de situatie. Nooit eerder was seks zo aangenaam!”

„Ik wilde mij eruitzien verbeteren en tegelijkertijd heb ik mijn seksueel leven verbeterd. Met mijn vrouwetje hadden wij een tweede huwelijksweek. Ik heb mijn haar, seksuele vaardigheid en blijdschap van seks teruggekregen!”

Lars, 36 jaar oud

Bevestig en maak bestelling
Jouw bestelling

 €

 €

 €
Afleveradres

/

,

Verzending

Betaling

Plaats bestelling

Je bestelling:0

Levering:0

TOTAAL BEDRAG:0

Ik heb een kortingscode

Reglement

Bescherming van persoonsgegevens en privacy garantie

Plaats bestelling
wczytywanie dostępnych miast...